MO VinKep

TÄYSIN UUDENLAISET LUPIT

Voimakkaasti suurentavien luppien optiikassa on perinteisesti käytetty Keplerin kiikaritekniikkaa, joka mahdollistaa Galilein kiikaria tarkemman kuvan ja laajemman suurennusalueen. Monimutkaisemmalla optiikalla toteutettujen luppien ratkaisevia heikkouksia ovat kuitenkin olleet niiden koko ja paino sekä ergonomiset rajoitteet.

MO VinKep –lupeissa Kepler-kiikarin optiset edut yhdistyvät omaan ideologiaamme; poikkeuksellinen käyttömukavuus saavutetaan keveydellä ja ergonomiaa parantavilla ominaisuuksilla. Erikoisoptiikan ja keveiden materiaalien osaamistamme soveltamalla VinKep-luppien paino on saatu pudotettua alle puoleen perinteisten Kepler-luppien painosta. MO VinKep –työnäköratkaisun kokonaispaino onkin keveimmillään vain 47 grammaa. Lyhennetyillä luppikiikareilla ja tarkoitukseen suunnitelluilla silmälasikehyksillä päästään myös tasaisempaan painonjakaumaan - käyttömukavuutta olennaisesti parantava ominaisuus sekin.


MO VinKep -luppien patentoitu optiikka kääntää katseen suuntaa reilusti alaspäin. Suurennusalue siis nousee ylös- ja eteenpäin, mikä mahdollistaa katselun alas kohteeseen niskaa taivuttamatta.


LUPPIMALLIEN OPTISET OMINAISUUDET

MO VinKep –luppeja on saatavana neljällä eri suurennuksella. Kaikissa malleissa on valovoimainen optiikka, laaja suurennusalue ja terävä kuva koko suurennusalueella.LINSSIT OMILLA VOIMAKKUUKSILLA

Jokainen VinKep-työnäköratkaisu valmistetaan käyttäjälleen yksilöllisesti räätälöitynä. Näöntarkastuksessa saadut arvot yhdistetään muihin yksilöllisiin mittatietoihin ja linssien lopullisissa voimakkuuksissa huomioidaan myös kehyksen linssikulmat sekä lähialueille katselemisen erityisvaatimukset.

MO VinKep –työnäköratkaisut valmistetaan TTL-tekniikalla, jossa lupit porataan silmälasilinssien läpi. Käyttäjän työskentelyetäisyyden vaatimat voimakkuudet integroidaan luppikiikareihin ja silmälasien kantolinsseihin on saatavana markkinoiden kattavin valikoima erilaisia linssityyppejä omilla voimakkuuksilla. Linssit pinnoitetaan naarmuuntumisen ja heijastuksien ehkäisemiseksi ja laadukkaan pinnoitteen ansiosta linssit on myös helppo puhdistaa.

MO SV 1-tehokantolinssi
Kantoinssin koko pinta-alassa on sama voimakkuus, jolloin näkökenttä on koko linssin laajuinen. Henkilö, jolla ei ole lähinäkölisän (add) tarvetta näkee kantolinssillä kaikille etäisyyksille. 1-teholinssi toimii hyvin huonetilassa myös lievällä lähinäkölisällä.

MO Bifo 2-tehokantolinssi
Linssin suurikokoiseen segmenttiin tehdään tyypillisesti näyttöpäätteen tai instrumenttien näkemiseen tarvittavat voimakkuudet. Linssin yläreunaan jätetään alue, jolla näkee tarkasti etäämmällä sijaitseviin katselukohteisiin.

MO Prog monitehokantolinssit
Progressiivisissa kantolinsseissä voimakkuus muuttuu liukuvasti linssin korkeussuunnassa. Huonetilassa käytetään tyypillisesti ns. syväteräviä tai toimistomoniteholinssejä, joissa liukuma on miedompi ja näkökenttä saadaan pidettyä laajempana.


KEHYSVAIHTOEHDOT

MO-silmälasikehyksien suunnittelussa on huomioitu lähialueille katselemisen erityisvaatimukset. Linssejä on kallistettu alaviistoon, mikä ehkäisee kuvavääristymiä työskentelyalueelle katseltaessa. Samalla linssien lähinäköalue saadaan tehtyä alemmas ja lupit voidaan asentaa jyrkempään kulmaan. Näin saavutetaan ergonomisesti parempi niskan asento ja laajempi näköalue luppien yli muualle työympäristöön katseltaessa.

MO-silmälasikehykset valmistetaan kevyestä ja lujasta titaanista. Säädettävät nenätyynyt ja aisanpäiden pehmikkeet ovat pehmeää ja allergisoimatonta silikonia. Kookkaat linssit suojaavat roiskeilta ja niiden pinta-ala mahdollistaa erilaiset linssiratkaisut yhdessä luppien kanssa.


MO Titan B4MO Titan B6
Paino: 16 gPaino: 16 g
Koot: M, L, XLKoot: SM, ML
Värit: GunBlueRedVärit: GunBlueRed
Linssit: kaikkiLinssit: kaikki