Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Käyttäjäkokemus – eläinlääkäri Helena Kuntsi

Anident on eläinten hammashoitoihin ja suukirurgiaan erikoistunut eläinlääkäriasema, jossa meitä on kaksi hammashoitoihin erikoistunutta eläinlääkäriä. Teemme potilastyötä kahdessa vuorossa, arkisin klo 8-20. Potilastyömme koostuu hammashoidoista ja suukirurgiasta. Tahti on tiukka ja päivät täynnä vaativia lähetepotilata, joten työn tulee olla kaikilta osin turvallista ja sujuvaa, ja laitteiden, instrumenttien sekä apuvälineiden tulee toimia moitteetta. Operaatiot ovat pitkiä ja hyvä ergonomia sekä tarkka näkeminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Systeemin keveys on myös tärkeä tekijä hankintapäätöksessä.

Eläinlääkäreillämme on ollut Meridentin silmälasit ja luupit käytössä vuodesta 2007 ja valot vuodesta 2013. Aiemmin, ennen luuppivaloja, tarvittiin aina hoitaja näyttämään valoa esimerkiksi hankalien juurenpäiden poistoissa. Tämä sitoi henkilökuntaa ja senhän tietää, että valonnäyttäjä harvoin sai kiitosta. Luuppivalon kanssa valo osoittaa aina oikeaan kohtaan, mikä nopeuttaa operaatioita ja lyhentää anestesia-aikaa – useat potilaamme ovat vanhoja ja/tai sairaita.

Kun uusi klinikkamme rakennettiin, sinne oli alunperin suunniteltu kaksi kohdevaloa per hammashoitopaikka varmistamaan valon riittävyyden, mutta kun saimmekin hankittua luuppivalot, niin kakkosvalaisimien tarve poistui kokonaan.

Minua jännitti yhdistelmä monitehosilmälaseista luuppien kanssa, pelkäsin niskan jäykistymistä, mutta olen ollut todella iloisesti yllättynyt, kuinka hyvin moniteholasit toimivat luuppien ja valon kanssa. Näen operoida suussa paljon paremmin ja lisäksi on ihanaa nähdä samoilla laseilla tietokonenäytölle erinomaisesti.

Meridentin asiakaspalvelu on myös omaa luokkaansa. Erään kerran luuppini valo lakkasi toimimasta maanantai-iltana ja tiistaiaamuna oli aika varattu stomatiittikissan kaikkien hampaiden poistolle. Kissan hammaspoistot ovat tunnetusti haastavia ja ajattelin, että ilman erinomaista näkökykyä en pysty operoimaan. Potilas oli kivulias, ei pystynyt syömään ja tulossa usean sadan kilometrin päästä. Olisi ollut korkea kynnys peruuttaa operaatioaikaa. Laitoin Meridentille meiliä maanantai-iltana ja vielä samana iltana sain vastauksen, että saisin uuden valon seuraavana aamuna klo 9:ään mennessä ja näin todellakin tapahtui. Operaatio saatiin tehtyä ajallaan ja kissa pääsi hampaistaan turvallisesti.

Olemme siis erittäin tyytyyväsiä Meridentin tuotteisiin ja ilman niitä ei oikein voisi kuvitella tekevänsä eläinten suukirurgiaa ja hammashoitoja lainkaan.

Vi har semesterstängt från den 17 juli till och med den 28 juli. / We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

Sivustollamme käytetään evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.