Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Luupit

Toimitamme yksilöllisiä Optergo® -luuppilaseja, jotka auttavat näkemään paremmin ja ohjaavat samalla ergonomisesti hyvään työasentoon.

Kevyet luupit omien mittojen mukaan

Kattavasta Optergo® -luuppimallistosta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin näkötarpeisiin. Käyttäjälähtöisen suunnittelun, edistyksellisten materiaalien ja toimivien yksityiskohtien ansiosta Optergo® -luuppeja on mukava käyttää pidemmänkin työpäivän ajan.

Optergo® -luupit räätälöidään yksilöllisesti käyttäjälleen. Koulutetut asiantuntijamme auttavat valitsemaan tarkoitukseen sopivan luuppimallin ja määrittelevät näönkorjaus- ja suurennustarpeet parhaan mahdollisen näkökyvyn saavuttamiseksi. Luupit mitoitetaan ja rakennetaan tukemaan ergonomista työskentelyasentoa, tarvittaessa ainutlaatuista prismaoptiikkaa hyödyntäen. Konseptimme on tutkitusti todettu vähentävän työperäisiä niska-, hartia- ja selkävaivoja.

Luupit ovat käyttäjälleen kriittinen työväline, jota ilman työtehtävistä on vaikeaa tai mahdotonta suoriutua. Tämä on huomioitu sekä tuotteiden suunnittelussa että asiakaspalvelussamme; luuppien huollot, korjaukset ja päivitykset pystytään hoitamaan sujuvasti ja nopeasti niiden koko elinkaaren ajan.

Vi har semesterstängt från den 17 juli till och med den 28 juli. / We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

Sivustollamme käytetään evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.