Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hammaslääkäreille

Työnäkemisellä on ratkaiseva vaikutus hammaslääkärin työn laatuun ja tehokkuuteen. Hyvä ergonomia edesauttaa työssä jaksamista ja työhyvinvointia. Toimitamme tuotteita, palveluja ja kokonaisratkaisuja, jotka parantavat hammaslääkärin työnäkemistä ja ergonomiaa.

Hammaslääkärin työnäkeminen

Tarkkuutta vaativan käsityöammatin harjoittaminen edellyttää tarkkaa näkökykyä. Nopea ja varma diagnosointi sekä laadukkaasti suoritetut hoitotoimenpiteet asettavat näkemiselle omat erityisvaatimuksensa. Kliinisen työn lisäksi hammaslääkärin työnäkemisessä on huomioitava työympäristön muut tärkeät katselukohteet, kuten instrumentit ja näyttöpääte – usein myös seinäkello ja hoitohuoneen ovi. Työnäkemisen kannalta toimiva lopputulos saavutetaan yksilöllisellä kokonaisratkaisulla, jossa yhdistyvät näönkorjaus, suurennus ja valaistus.

Hammaslääkärin ergonomia

Hyvä ergonomia on staattisessa asennossa suoritettavassa työssä erityisen tärkeää. Hammaslääkäreille tyypillisiltä niska-hartiaseudun ja selän ongelmilta on mahdollista välttyä kiinnittämällä huomiota työasentoon ja -tapoihin. Hammaslääkärin käytännön työasennon määrittää pitkälti näkökyky, koska työ suoritetaan siinä asennossa missä kohde saadaan parhaiten näkyviin. Siksi on tärkeää, että näkemisen apuvälineet mahdollistavat hyvän työasennon, ja että ne valitaan ja mitoitetaan käyttäjälleen yksilöllisesti.

Hammaslääkärin työvälineet

Laadukas työ tehdään laadukkailla välineillä ja työ jaksetaan tehdä hyvin kun välineet ovat helppoja ja mukavia käyttää. Edustamamme tuotteet ovat käyttäjälähtöisesti suunniteltuja ja niistä voidaan koota hyvinkin tarkasti määriteltyjä yksilöllisiä kokonaisuuksia. Omiin tarpeisiin parhaiten soveltuvien tuotteiden valinnassa ja niiden yksilöllisessä mitoittamisessa palvelemme hammaslääkäreitä 25 vuoden kokemuksella.

Kun sain ensimmäiset luuppini, minulle avautui aivan uudenlainen elämä. Suun anatomian näkee aivan erilaisella tarkkuudella ja niskasäryt ovat hellittäneet merkittävästi. Nähtyäni jälkikäteen vanhoja töitäni, olen ymmärtänyt, kuinka paljon niitä on ollut varaa vielä parantaa. Ero on dramaattinen! Kokonaisuutena käyttö on nopeasti opittavissa, eikä vanhaan taatusti halua palata.

Suositut tuoteryhmät hammaslääkäreille

Vi har semesterstängt från den 17 juli till och med den 28 juli. / We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

Sivustollamme käytetään evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.