Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suuhygienisteille

Työnäkemisellä on ratkaiseva vaikutus suuhygienistin työn laatuun ja tehokkuuteen. Hyvä ergonomia edesauttaa työssä jaksamista ja työhyvinvointia. Toimitamme tuotteita, palveluja ja kokonaisratkaisuja, jotka parantavat suuhygienistin työnäkemistä ja ergonomiaa.

Suuhygienistin työnäkeminen

Tarkkuutta vaativan käsityöammatin harjoittaminen edellyttää tarkkaa näkökykyä. Nopea ja varma diagnosointi sekä laadukkaasti suoritetut hoitotoimenpiteet asettavat näkemiselle omat erityisvaatimuksensa. Yksin työskentelevän suuhygienistin työnäkemisessä on lisäksi huomioitava työympäristön muut tärkeät katselukohteet, kuten instrumentit ja näyttöpääte – usein myös seinäkello ja hoitohuoneen ovi. Työnäkemisen kannalta toimiva lopputulos saavutetaan yksilöllisellä kokonaisratkaisulla, jossa yhdistyvät näönkorjaus, suurennus ja valaistus.

Suuhygienistin ergonomia

Hyvä ergonomia on staattisessa asennossa suoritettavassa työssä erityisen tärkeää. Suuhygienisteille tyypillisiltä niska-hartiaseudun ja selän ongelmilta on mahdollista välttyä kiinnittämällä huomiota työasentoon ja -tapoihin. Suuhygienistin käytännön työasennon määrittää pitkälti näkökyky, koska työ suoritetaan siinä asennossa missä kohde saadaan parhaiten näkyviin. Siksi on tärkeää, että näkemisen apuvälineet mahdollistavat hyvän työasennon, ja että ne valitaan ja mitoitetaan käyttäjälleen yksilöllisesti.

Suuhygienistin työvälineet 

Laadukas työ tehdään laadukkailla välineillä ja työ jaksetaan tehdä hyvin kun välineet ovat helppoja ja mukavia käyttää. Edustamamme tuotteet ovat käyttäjälähtöisesti suunniteltuja ja niistä voidaan koota hyvinkin tarkasti määriteltyjä yksilöllisiä kokonaisuuksia. Omiin tarpeisiin parhaiten soveltuvien tuotteiden valinnassa ja niiden yksilöllisessä mitoittamisessa palvelemme suuhygienistejä 25 vuoden kokemuksella.

Näen luupeilla ja luuppivalolla niin paljon enemmän ja paremmin, että kadun vain sitä, etten hankkinut niitä Meridentiltä jo vuosia sitten. Nyt kun näen kaiken kunnolla, on itseluottamus omien töiden tuloksiin noussut uudelle tasolle.

Suositut tuoteryhmät suuhygienisteille

Vi har semesterstängt från den 17 juli till och med den 28 juli. / We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

Sivustollamme käytetään evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.