Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

För tandläkare

Arbetsseendet har en avgörande inverkan på kvaliteten och effektiviteten i en tandläkares arbete. God ergonomi främjar uthållighet och välbefinnande på jobbet. Vi levererar produkter, tjänster och totallösningar som förbättrar tandläkarens arbetsseende och ergonomi.

Tandläkarens arbetsseende

Utövandet av ett hantverksyrke som kräver precision, kräver även en exakt syn. Snabba och tillförlitliga diagnoser och högkvalitativa behandlingsförfaranden ställer sina speciella krav på synen. Förutom kliniskt arbete måste tandläkarens arbetsseende även ta hänsyn till andra viktiga aspekter i arbetsmiljön, såsom instrument och displayer – ofta också väggklockan och behandlingsrumsdörren. Resultatet som fungerar när det gäller arbetsseendet uppnås med en individuell totallösning som kombinerar synkorrigering, förstoring och belysning.

Dental ergonomi

Bra ergonomi är särskilt viktigt när du arbetar i en statisk position. Nack-, axel- och ryggproblem som är typiska för tandläkare, kan undvikas genom att uppmärksamma arbetsställning och vanor. Tandläkarens praktiska arbetsposition bestäms till stor del av synen, eftersom arbetet utförs i den position där objektet bäst ses. Det är därför viktigt att visuella hjälpmedel möjliggör en bra arbetsposition och att de väljs och anpassas individuellt för sina användare.

Dentala verktyg

Kvalitetsarbete utförs med högkvalitativ utrustning och arbetet kan utföras bra när utrustningen är enkel och bekväm att använda. De produkter vi representerar är användarorienterade och kan samlas i mycket exakt definierade enskilda enheter. Med 25 års erfarenhet hjälper vi i att välja produkter som bäst passar eget behov och anpassar produkterna individuellt.

När jag fick mina första luppar öppnade sig en helt ny värld. Munnens anatomi kan ses med mycket större noggrannhet och nacksmärtorna har avtagit avsevärt. Efter att ha sett mina tidigare utförda arbeten förstod jag vilka förbättringar de innebär. Skillnaden är dramatisk! Som helhet kan tillvänjningen göras snabbt och du vill verkligen inte gå tillbaka till det gamla arbetssättet.

Populära produktgrupper hos tandläkare

Kontoret är stängt för semester v 29-30, under vecka 31-32 har vi mindre personal på plats vilket kan ge längre svarstider.

Vi önskar er en härlig sommar!

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.