Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

För tandhygienister

Arbetsseendet har en avgörande inverkan på kvaliteten och effektiviteten i en tandhygienists arbete. God ergonomi främjar uthållighet och välbefinnande på jobbet. Vi levererar produkter, tjänster och totallösningar som förbättrar tandhygienistens arbetsseende och ergonomi.

Tandhygienistens arbetsseende

Utövandet av ett hantverksyrke som kräver precision, kräver även en exakt syn. Snabba och tillförlitliga diagnoser och högkvalitativa behandlingsförfaranden ställer sina speciella krav på synen. Dessutom måste andra viktiga synpunkter i arbetsmiljön, såsom instrument och displayterminalen – ofta också väggklockan och behandlingsrumsdörren – beaktas när man tittar på arbetet hos en tandhygienist som arbetar ensam. Resultatet som fungerar när det gäller arbetsseendet uppnås med en individuell totallösning som kombinerar synkorrigering, förstoring och belysning.

Hygienist-ergonomi

Bra ergonomi är särskilt viktigt när du arbetar i en statisk position. Nack-, axel- och ryggproblem som är typiska för tandhygienister, kan undvikas genom att uppmärksamma arbetsställning och vanor. Arbetspositionen hos en tandhygienist bestäms till stor del av synen, eftersom arbetet utförs i den position där objektet bäst ses. Det är därför viktigt att visuella hjälpmedel möjliggör en bra arbetsposition och att de väljs och anpassas individuellt för sina användare.

Hygienistens verktyg

Kvalitetsarbete utförs med högkvalitativ utrustning och arbetet kan utföras bra när utrustningen är enkel och bekväm att använda. De produkter vi representerar är användarorienterade och kan samlas i mycket exakt definierade enskilda enheter. Med 25 års erfarenhet hjälper vi i att välja produkter som bäst passar eget behov och anpassar produkterna individuellt.

Jag ser så mycket mer och bättre med förstorande luppar och luppljus att jag bara ångrar att jag inte beställde dem från Merident för många år sedan. Nu när jag kan se allt ordentligt har självförtroendet för resultaten av mitt eget utförda arbete stigit till en helt ny nivå.

Populära produktgrupper hos tandhygienister

Kontoret är stängt för semester v 29-30, under vecka 31-32 har vi mindre personal på plats vilket kan ge längre svarstider.

Vi önskar er en härlig sommar!

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.