Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Information och evenemang

På vår blogg hittar du aktuella nyheter, användarupplevelser och informativa artiklar.

8/5-2023

Förra veckan befann sig Lukas i Oulu, Finland tillsammans med vår finska representant från Merident FI, Mikko Järvinen, för att delta som utställare under DAAC – The Dental Association of The Arctic Circle. Det var verkligen roligt att besöka grannlandet och utforska deras marknad.

Vi vill ta tillfället i akt att tacka Finland för den givande mässupplevelsen och möjligheten att nätverka med dentalvårdspersonal.

25/4-2023 

”Wow, vilken skillnad! Jag har nu hunnit att prova mina Optergo-luppar på kliniken och jag är verkligen imponerad över hur stor skillnad de gör. Med lupparna behöver jag inte längre anstränga mig för att se detaljer, vilket gör att jag blir betydligt mer avslappnad i nacken och skuldrorna. Att slippa huvudvärk är verkligen skönt! Det tog en stund för mig att vänja mig vid förstoringen, men nu känner jag mig trygg och lugn för att jag ser bra.” //Karin tandläkarstudent på Umeå universitet

Stort tack för fina ord, Karin! Vi hoppas att du och dina luppar kommer fortsätta att trivas bra tillsammans.

4/5-2023

Låt oss inspirera er genom att berätta om den senaste artikeln i studenttidningen Cavum. Det är en spännande artikel skriven av vår studentambassadör Sandra Koj, som träffade vår representant Lukas på Karolinska Institutet i Huddinge. De gick igenom vikten av ergonomi och hur man kan förbättra sin hälsa, välbefinnande och produktivitet genom att ha rätt arbetsställning.

Tack Sandra, för en mycket trevlig läsning!

14/2-2023

Tusen tack till KIs studentkår för en mycket bra & välplanerad arbetsmarknadsdag i Stockholm. Så roligt att få träffa alla tandvårdsstudenter. Vi ser redan fram emot att träffa er snart igen!

18/11-2022

Swedental 2022 är nu avslutad för i år, och vi vill rikta ett stort tack till alla som besökte vår monter. Det är alltid fantastiskt roligt att få möta er inom tandvårdsbranschen och få dela med oss av vår expertis inom hållbar ergonomi under hela arbetsdagen. Det är inspirerande att kunna bidra till en bättre arbetsmiljö och öka välbefinnandet för er alla. Tack för att ni gjorde Swedental till en minnesvärd och givande upplevelse!

3/11-2022

Under slutet av oktober månad var återigen Kicki Thornér  och Isabelle Collin på besök hos den isländska marknaden. Där vi bl.a. var och hälsade på tandläkarstudenter och lärare på Reykjavíks universitet.

Riktigt intressant att få se hur de arbetar med hög kvalitet & standard på tandläkarutbildningen. Vi fick även äran att prata om dentalergonomi med studenterna och såklart extra kul att se så många elever arbeta med våra prismatiska lösningar för en naturlig position i arbetslivet.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.