Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jobba med oss!

 

2023-08-07

PRODUKT- OCH KONCEPTSPECIALIST REPRESENTANT (SÄLJARE)

Är du en driven säljare som älskar att ta dig an utmaningar och leverera enastående kundupplevelser? Då kan du vara den person som vi letar efter! Merident växer med en rasande takt och detta ger oss möjligheten att välkomna ytterligare en representant till vår familj. Vi söker en dynamisk, engagerad och målinriktad representant/säljare som strävar efter att skapa kvalitativa kundmöten för att förbättra resultat och även livskvalitén för våra kunder.

Företagsinformation
Vi på Merident AB är ett framgångsrikt team med ett koncept inom optik & ergonomi (främst inom bland annat kirurgi-, dental- samt veterinärmedicin). Huvudkontoret delar vi med moderbolaget Optergo AB som är beläget i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. I dagsläget är vi totalt ett femtontal anställda på båda företagen. Vår vision och kunskap skapar förutsättningar för att genomföra bättre behandlingar och hållbara arbetsställningar. Detta uppnås främst genom optiska lösningar, patenterad optik och andra ergonomiska arbetshjälpmedel.

Jobbeskrivning/profil
Arbetet spänner främst mellan kundbesök på klinik, mässor och seminarier. Majoriteten av jobbet sker ute på fältet (60–80% av din arbetstid). Där kommer du att besöka befintliga kunder. Det är viktigt för Merident att du kan skapa och upprätthålla en god kundkontakt som innefattar en excellent service och kontinuerlig information om våra befintliga och nya produkter. Arbetet innefattar även nykunds-bearbetning. Normalt sker resor via dagsturer, men räkna även med en del hotellnätter (allting beror på din bostadsort). Vi ser gärna att du bor någonstans kring Stockholm eller i Mälardalen (kan fungera på annan ort) då detta kommer bli ditt huvudsakliga fokusområde.

För rollen behöver du ha:

  • Avklarad gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i tal och skrift
  • B-körkort
  • Bra kunskaper inom Office-paketet
 

För rollen är det meriterande om du har:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning (B2B, B2C) med goda försäljningsresultat
  • Har arbetat mot eller i branscherna tand-, sjuk- och djurvård
  • Har arbetat med eller har utbildning inom ergonomi
  • Har arbetat med eller har utbildning inom optik

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något eller flera ovan nämnda områden. Det viktigaste är dock din personlighet. Vi vill att du drivs av att åstadkomma förbättringar och lösningar för våra kunder samt vara vaken för möjligheter inom vår nisch.

Låter det här intressant? Då är du välkommen att skicka din ansökan (CV och personligt brev) till kicki@merident.se

Med vänliga hälsningar,

Kicki Thornér
Försäljningschef

Jobbtyp: Heltid

Arbetsort: On the road

Vi har semesterstängt från den 17 juli till och med den 28 juli. / We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.