Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

För veterinärer

Ett väl fungerande seende har en avgörande inverkan på kvaliteten och effektiviteten i en veterinärs arbete. God ergonomi främjar uthållighet och välbefinnande på jobbet. Vi levererar produkter, tjänster och totallösningar som förbättrar veterinärens arbetsseende och ergonomi.

Veterinärens arbetsseende

Utövandet av ett hantverksyrke som kräver precision kräver även en exakt syn. Snabba och tillförlitliga diagnoser och högkvalitativa behandlingsförfaranden ställer sina egna speciella krav på synen. Förutom kliniskt arbete måste veterinärens arbetsseende även ta hänsyn till andra viktiga aspekter i arbetsmiljön, såsom instrument och displayer – ofta också väggklockan och husdjursägaren. Resultatet som fungerar när det gäller arbetsseendet uppnås med en individuell totallösning som kombinerar synkorrigering, förstoring och belysning.

Veterinär ergonomi

Bra ergonomi är särskilt viktigt när du arbetar i en statisk position. Nack-axel- och ryggproblem kan undvikas genom att uppmärksamma arbetspositionen och vanorna. Veterinärens praktiska arbetsposition bestäms till stor del av synen, eftersom arbetet utförs i den position där objektet bäst ses. Det är därför viktigt att visuella hjälpmedel möjliggör en bra arbetsposition och att de väljs och dimensioneras individuellt för sina användare.

Veterinära verktyg

Kvalitetsarbete utförs med högkvalitativ utrustning och arbetet kan utföras bra när utrustningen är enkel och bekväm att använda. De produkter vi representerar är användarorienterade och kan samlas i mycket exakt definierade enskilda enheter. Med 25 års erfarenhet betjänar vi i att välja produkter som bäst passar eget behov och anpassar produkterna individuellt.

Jag har blivit mycket positivt överraskad över hur bra multifokala glasögon fungerar med luppar och ljus. Jag ser mycket bättre när jag utför tandoperationer och det är också underbart att kunna se datorskärmen tydligt med samma glasögon.

Populära produktgrupper hos veterinärer

Vi har semesterstängt från den 17 juli till och med den 28 juli. / We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.