Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Käyttäjäkokemus – hammaslääkäri Mika Jenytin

Hammaslääkäri Mika Jenytin on käyttänyt Meridentin luuppeja jo yli 20 vuoden ajan. Työnjäljen näkee luupeilla tarkasti, ergonomia on parantunut ja niskasäryt ovat hellittäneet. ”Kun sain ensimmäiset luuppini, minulle avautui aivan uudenlainen elämä. Suun anatomian näkee uudella tasolla – käsityöläisammatin laatu kärsii, jos ei näe riittävän tarkasti. Nähtyäni jälkikäteen vanhoja töitäni, olen ymmärtänyt, kuinka paljon niitä on ollut varaa vielä parantaa. Ero on dramaattinen!”

Meridentin konsepti muodostuu ainutlaatuisen optiikan lisäksi yksilöllisestä ergonomiasta, äärimmäisestä keveydestä ja henkilökohtaisesta palvelusta. Yrityksen edustaja tutustuu asiakkaan työpisteeseen ja ratkaisu suunnitellaan henkilökohtaisten ominaisuuksien mukaan. ”Etsimme optimaalisen istumakorkeuden ja työasennon. Nostan potilaan minulle sopivalle korkeudelle, jolloin en joudu kyyristelemään huonossa asennossa. Niskasäryt ovat hellittäneet merkittävästi.”

Jenytinillä on käytössään laaja valikoima Optergo® -tuotteita. Ultralight™ flip-up -luupit prismalinsseillä ovat kevyet ja kiikarit saa tarvittaessa helposti nostettua pois näkökentästä tai napsautettua irti laseista. ”Kiinnitys on tanakka, nopea asentaa, varaosia helppoa saada ja huolto pelaa”, Jenytin kuvaa. Voimakkaasti suurentavia VinKep™ -luuppejaan Jenytin käyttää erityistä tarkkuutta vaativissa toimenpiteissä, kuten kruunutöissä ja juurihoidoissa. Käytössä on myös DeLight™ -luuppivalo, jonka kirkas led auttaa näkemään hankalimpiinkin paikkoihin. ”Kokonaisuutena käyttö on nopeasti opittavissa eikä vanhaan taatusti halua palata.”

Vi har semesterstängt från den 17 juli till och med den 28 juli. / We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

Sivustollamme käytetään evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.