Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Optergo Ultralight™ flip-up -luupit

10131

Optergo Ultralight™ flip-up -luupit painavat vain 11 grammaa! Suurennus on käytettävissä juuri silloin kun sitä tarvitaan ja luupit voi halutessaan helposti kääntää kokonaan pois näkökentästä. Kaikki tehtävät hoituvat yhdellä ja samalla työnäköratkaisulla, eikä laseja tarvitse olla jatkuvasti vaihtamassa.

  • Räätälöidään yksilöllisesti käyttäjälleen, ilman standardoituja kulmia tai muita rajoitteita
  • Vahva mutta yksinkertainen rakenne ei peitä lainkaan yleisnäkyvyyttä
  • Portaattomasti säädettävä fokusetäisyys
  • Luupit voi irrottaa silmälaseista – helppo puhdistaa ja desinfioida
  • Optiikan päivittäminen on nopeaa ja edullista, riittää kun pelkkiin silmälasilinsseihin vaihdetaan uudet voimakkuudet
  • Luupit on mahdollista siirtää uusiin silmälaseihin ja kokonaan uudelle käyttäjälle

Suurennukset

Optergo Ultralight™ flip-up -luupeissa on Galilei-tyyppiset kiikarit. Suurennettavan kuvan värihajontaa minimoidaan akromaattisella linssijärjestelmällä, ja pinnoitetut lasilinssit yhdessä kiikareiden sisäpintojen käsittelyn kanssa eliminoivat tehokkaasti heijastuksia. Lopputuloksena saavutetaan terävä ja valovoimainen kuva, painoltaan poikkeuksellisen keveällä optiikalla.

Luuppien näkökenttä ja syvyysterävyys määräytyvät kiikareiden tyypin, koon ja suurennusvoimakkuuden perusteella. Optergo Ultralight™ flip-up -luupeista on saatavana kolme eri mallia:

 

ENSI
Suurennus 2.0x (angular)
Suurennus 1.6x (spatial)
Näkökenttä ~12 cm
Syvyysterävyys ~30 cm
EASY
Suurennus 2.4x (angular)
Suurennus 2.0x (spatial)
Näkökenttä ~10 cm
Syvyysterävyys ~25 cm
ERGO
Suurennus 3.2x (angular)
Suurennus 2.5x (spatial)
Näkökenttä ~8 cm
Syvyysterävyys ~15 cm

Yhteensopivat kehykset

> Optergo Titan B4
Kevyt mutta tukeva Titan B4 -kehys on erinomainen perusta Optergo Ultralight™ flip-up -luupeille. Kehys on yhteensopiva kaikkien Optergo® -malliston reseptilinssien ja lisävarusteiden kanssa.
> Optergo Sport B7
Sport B7 -kehyksen kookkaat ja kaarevat linssit suojaavat tehokkaasti roiskeilta. Kehykseen voidaan tehdä 1-teholinssit +/-3 dipoterin vahvuuksiin asti.
> Optergo Sport B8
Kevyen kehyksen joustavat sangat yhdessä säädettävän nenätyynyn kanssa takaavat silmälasien mukavan istuvuuden koko työpäivän ajaksi. Kattavan roiskesuojan antava kookas ja kaareva polykarbonaattilinssi on aina 0-tehoinen.

Yhteensopivat linssityypit

Optergo Ultralight™ flip-up -luuppeja voidaan käyttää yhdessä kaikkien silmälasilinssityyppien kanssa, mikä mahdollistaa toimivat kokonaisratkaisut näkemisen kannalta haastavimmissakin työympäristöissä.

1-teho -silmälasilinssit
1-teholinssissä on sama voimakkuus koko linssin alueella, joten näkökenttä on koko linssin laajuinen. 1-teholinssi toimii erinomaisesti silloin, kun lähinäkölisän tarvetta ei ole, tai se on vähäistä. Voimakkaammilla lähinäkölisillä 1-teholinssin rajoitteeksi muodostuu näkeminen pidemmille katseluetäisyyksille.
2-teho -silmälasilinssit
2-teholinssin alaosan voimakkuus tehdään työskentelyetäisyydelle ja ympäröivän osan voimakkuus vapaasti valittavalle katseluetäisyydelle, tyypillisesti instrumentteihin tai näyttöpäätteelle. 2-teholinssin etuna on laajat ja häiriöttömät näkökentät molemmille katseluetäisyyksille. Voimakkailla lähinäkölisillä tehdyillä 2-teholinsseillä ei kuitenkaan näe tarkasti kovin kauas.
Roomer Bifo -silmälasilinssit
Roomer Bifo -linssissä on poikkeuksellisen laaja lähinäköalue ja linssin yläosaan tehdään pienempi katselualue etäämmällä sijaitsevaan katselukohteeseen. Linssin molempien osien katseluetäisyydet ovat vapaasti valittavissa. Roomer Bifo -linssi on erinomainen valinta silloin kun lähikatselun lisäksi on tarve tilapäisesti nähdä myös kauempana olevaan kohteeseen.
Progressiiviset silmälasilinssit
Progressiivisen linssin alareunan lähinäkölisä vähenee portaattomasti kohti linssin yläreunaa, jolloin linssin ylemmistä osista näkee pidemmille etäisyyksille. Huonetilassa parhaiten toimivia progressiivisia linssejä ovat ns. syväterävät lähilinssit ja toimistomonitehot, joissa progressiiviselle linssille ominaista kapeaa näkökenttää saadaan levennettyä jättämällä yläosan kaukonäköalue pois. Samalla voimakkuuden muutos linssissä lievenee, mikä helpottaa katselemista eri kohteisiin.
Roomer Trifo -silmälasilinssit
Roomer Trifo -linssi on parhaimmillaan silloin kun lähinäkölisää tarvitaan paljon, mutta halutaan nähdä myös pidemmille etäisyyksille. Linssin alaosassa olevan lähinäkösegmentin voimakkuus tehdään työskentelyetäisyydelle ja ylempien osien katseluetäisyydet ovat vapaasti valittavissa. Roomer Trifo -linssin etuna progressiivisiin linsseihin verrattuna on leveät näkökentät.

Prismaoptiikka

Optergo Ultralight™ flip-up -luuppien silmälasilinssit voidaan tehdä myös prismasegmenteillä, joilla katselukohdetta nostetaan optisesti ylemmäs. Tämä vähentää tarvetta niskan taivuttamiseen työskentelyalueelle katseltaessa. Flip-up -ratkaisuissa prisman ergonomiahyödyt saavutetaan myös silloin kun työskennellään ilman suurennusta, luupit ylös käännettyinä.

Tutustu myös

Kontoret är stängt för semester v 29-30, under vecka 31-32 har vi mindre personal på plats vilket kan ge längre svarstider.

Vi önskar er en härlig sommar!

Sivustollamme käytetään evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.