Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Optergo VinKep™ -luupit

10141

Voimakkaasti suurentavien Optergo VinKep™ -luuppien Kepler-optiikalla saavutetaan laaja ja koko alueeltaan terävä kuvakenttä. Innovatiivisen suunnittelun ja materiaalivalintojen avulla on vältetty perinteisille Kepler-luupeille tyypilliset koko-, paino- ja ergonomiaongelmat. Optergo VinKep™ -luuppien alaspäin kääntyvä rakenne ei peitä lainkaan yleisnäkyvyyttä, ja luuppirunkojen siro koko mahdollistaa suurennusalueen sijoittamisen poikkeuksellisen alas näkökentässä.

  • Alle puolet perinteisten Kepler-luuppien painosta
  • Ei niskavaivoja – patentoitu Pentaroof Prism -linssijärjestelmä nostaa suurennettua kuvaa reilusti ylöspäin
  • Räätälöidään yksilöllisesti käyttäjälleen, ilman standardoituja kulmia tai muita rajoitteita
  • Fokusetäisyys yksilöllisen työskentelyetäisyyden mukaan (ei portaittain)
  • Helppo puhdistaa ja desinfioida

Suurennukset

Optergo VinKep™ -luupeissa on Kepler-tyyppiset kiikarit, joiden näkökenttä pysyy riittävän laajana voimakkaasti suurentavissakin malleissa. Pinnoitetut lasilinssit yhdessä kiikareiden sisäpintojen käsittelyn kanssa eliminoivat tehokkaasti heijastuksia. Lopputuloksena saavutetaan terävä ja valovoimainen kuva, painoltaan poikkeuksellisen keveällä optiikalla.

Luuppien näkökenttä ja syvyysterävyys määräytyvät kiikareiden tyypin, koon ja suurennusvoimakkuuden perusteella. Optergo VinKep™ -luupeista on saatavana kolme eri mallia:

 

MAGNA
Suurennus 2.9x (spatial)
Suurennus 2.5x (angular)
Näkökenttä ~10 cm
Syvyysterävyys ~10 cm

MAXIM
Suurennus 4.3x (spatial)
Suurennus 4.0x (angular)
Näkökenttä ~8 cm
Syvyysterävyys ~6 cm
XTREM
Suurennus 5.3x (spatial)
Suurennus 5.1x (angular)
Näkökenttä ~6 cm
Syvyysterävyys ~3 cm

Yhteensopivat kehykset

> Optergo Titan B4
Kevyt mutta tukeva Titan B4 -kehys on erinomainen perusta Optergo VinKep™ -luupeille. Kehys on yhteensopiva kaikkien Optergo® -malliston reseptilinssien ja lisävarusteiden kanssa.

Yhteensopivat linssityypit

TTL (Through The Lens) –luuppilaseissa silmälasilinsseihin porataan reiät, joihin luuppikiikarit asennetaan. Kiikareihin lisätään lähinäkölinssit omilla voimakkuuksilla ja ympäröiviin kantolinsseihin valitaan näkötarpeita parhaiten vastaava linssityyppi. Näin kokonaisuus saadaan toimimaan näkemisen kannalta haastavimmissakin työympäristöissä.

1-teho -kantolinssit
1-tehoisessa kantolinssissä on sama voimakkuus koko linssin alueella, joten näkökenttä on koko linssin laajuinen. Tällainen linssi toimii erinomaisesti silloin kun lähinäkölisän tarvetta ei ole, tai se on vähäistä. Voimakkaammilla lähinäkölisillä 1-teholinssin rajoitteeksi muodostuu näkeminen pidemmille katseluetäisyyksille. 1-tehoisten kantolinssien voimakkuudet tehdään yleensä sellaiselle katseluetäisyydelle, että luuppilaseilla näkee tarkasti myös suurennusalueen lähiympäristöön.
Progressiiviset kantolinssit
Progressiivisen kantolinssin alareunan lähinäkölisä vähenee portaattomasti kohti linssin yläreunaa, jolloin linssin ylemmistä osista näkee pidemmille etäisyyksille. Huonetilassa parhaiten toimivia progressiivisia kantolinssejä ovat ns. syväterävät lähilinssit ja toimistomonitehot. Näissä progressiiviselle linssille ominaista kapeaa näkökenttää saadaan levennettyä jättämällä yläosan kaukonäköalue pois. Samalla voimakkuuden muutos linssissä lievenee, mikä helpottaa katselemista eri kohteisiin.
Roomer-kantolinssit
Roomer-kantolinssi on parhaimmillaan silloin kun lähinäkölisää tarvitaan paljon, mutta luuppilaseilla halutaan nähdä myös kauemmas. Linssin keskiosan voimakkuus tehdään tyypillisesti instrumenttien tai näyttöpäätteen etäisyydelle ja ylemmän osan katseluetäisyys kauempana sijaitseviin kohteisiin. Roomer-kantolinssin etuna progressiivisiin linsseihin verrattuna on leveämmät näkökentät.

Prismaoptiikka

Optergo VinKep™ -luuppien sisään rakennetulla prismaoptiikalla katselukohdetta nostetaan optisesti ylemmäs. Tämä vähentää tarvetta niskan taivuttamiseen työskentelyalueelle katseltaessa. Mikäli ergonominen työasento ei vaadi alaviistoon katselemista, suosittelemme tutustumaan Optergo KepLite™ -luuppeihin, joissa vastaava suurennusoptiikka valmistetaan ilman kuvansiirtoa.

Tutustu myös

Kontoret är stängt för semester v 29-30, under vecka 31-32 har vi mindre personal på plats vilket kan ge längre svarstider.

Vi önskar er en härlig sommar!

Sivustollamme käytetään evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.