Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Optergo KepLite™ -luupit

10142

Voimakkaasti suurentavien Optergo KepLite™ -luuppien Kepler-optiikalla saavutetaan laaja ja koko alueeltaan terävä kuvakenttä. Innovatiivisen suunnittelun ja materiaalivalintojen avulla on vältetty perinteisille Kepler-luupeille tyypilliset koko- ja paino-ongelmat. Optergo KepLite™ -luuppien rakenne ei peitä yleisnäkyvyyttä, ja luuppirunkojen siro koko mahdollistaa suurennusalueen sijoittamisen täsmälleen haluttuun kohtaan näkökentässä.

  • Alle puolet perinteisten Kepler-luuppien painosta
  • Räätälöidään yksilöllisesti käyttäjälleen, ilman standardoituja kulmia tai muita rajoitteita
  • Fokusetäisyys yksilöllisen työskentelyetäisyyden mukaan (ei portaittain)
  • Helppo puhdistaa ja desinfioida

Suurennukset

Optergo KepLite™ -luupeissa on Kepler-tyyppiset kiikarit, joiden näkökenttä pysyy riittävän laajana voimakkaasti suurentavissakin malleissa. Pinnoitetut lasilinssit yhdessä kiikareiden sisäpintojen käsittelyn kanssa eliminoivat tehokkaasti heijastuksia. Lopputuloksena saavutetaan terävä ja valovoimainen kuva, painoltaan poikkeuksellisen keveällä optiikalla.

Luuppien näkökenttä ja syvyysterävyys määräytyvät kiikareiden tyypin, koon ja suurennusvoimakkuuden perusteella. Optergo KepLite™ -luupeista on saatavana kolme eri mallia:

 

MAGNA
Suurennus 2.9x (spatial)
Suurennus 2.5x (angular)
Näkökenttä ~10 cm
Syvyysterävyys ~10 cm

MAXIM
Suurennus 4.3x (spatial)
Suurennus 4.0x (angular)
Näkökenttä ~8 cm
Syvyysterävyys ~6 cm
XTREM
Suurennus 5.3x (spatial)
Suurennus 5.1x (angular)
Näkökenttä ~6 cm
Syvyysterävyys ~3 cm

Yhteensopivat kehykset

> Optergo Titan B4
Kevyt mutta tukeva Titan B4 -kehys on erinomainen perusta Optergo KepLite™ -luupeille. Kehys on yhteensopiva kaikkien Optergo® -malliston reseptilinssien ja lisävarusteiden kanssa.

Yhteensopivat linssityypit

TTL (Through The Lens) –luuppilaseissa silmälasilinsseihin porataan reiät, joihin luuppikiikarit asennetaan. Kiikareihin lisätään lähinäkölinssit omilla voimakkuuksilla ja ympäröiviin kantolinsseihin valitaan näkötarpeita parhaiten vastaava linssityyppi. Näin kokonaisuus saadaan toimimaan näkemisen kannalta haastavimmissakin työympäristöissä.

1-teho -kantolinssit
1-tehoisessa kantolinssissä on sama voimakkuus koko linssin alueella, joten näkökenttä on koko linssin laajuinen. Tällainen linssi toimii erinomaisesti silloin kun lähinäkölisän tarvetta ei ole, tai se on vähäistä. Voimakkaammilla lähinäkölisillä 1-teholinssin rajoitteeksi muodostuu näkeminen pidemmille katseluetäisyyksille. 1-tehoisten kantolinssien voimakkuudet tehdään yleensä sellaiselle katseluetäisyydelle, että luuppilaseilla näkee tarkasti myös suurennusalueen lähiympäristöön.
Progressiiviset kantolinssit
Progressiivisen kantolinssin alareunan lähinäkölisä vähenee portaattomasti kohti linssin yläreunaa, jolloin linssin ylemmistä osista näkee pidemmille etäisyyksille. Huonetilassa parhaiten toimivia progressiivisia kantolinssejä ovat ns. syväterävät lähilinssit ja toimistomonitehot. Näissä progressiiviselle linssille ominaista kapeaa näkökenttää saadaan levennettyä jättämällä yläosan kaukonäköalue pois. Samalla voimakkuuden muutos linssissä lievenee, mikä helpottaa katselemista eri kohteisiin.
Roomer-kantolinssit
Roomer-kantolinssi on parhaimmillaan silloin kun lähinäkölisää tarvitaan paljon, mutta luuppilaseilla halutaan nähdä myös kauemmas. Linssin keskiosan voimakkuus tehdään tyypillisesti instrumenttien tai näyttöpäätteen etäisyydelle ja ylemmän osan katseluetäisyys kauempana sijaitseviin kohteisiin. Roomer-kantolinssin etuna progressiivisiin linsseihin verrattuna on leveämmät näkökentät.

Tutustu myös

Vi har semesterstängt från den 17 juli till och med den 28 juli. / We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

Sivustollamme käytetään evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.