Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Optergo ProSpec™ -työlasit

10101

Optergo ProSpec™ -työlaseilla saavutetaan paras mahdollinen näkökyky työympäristön eri katselukohteisiin. Toimivat ja käytännölliset silmälasit ovat myös ulkonäöltään tyylikkäät ja ammattimaiset. Kattava valikoima erityiskäyttöön suunniteltuja Optergo® -kehysmalleja ja linssityyppejä mahdollistaa työsilmälasien rakentamisen vaativimpiinkin tarpeisiin.

Ominaisuudet

Kookkaat linssit
Reilun kokoisissa linsseissä on enemmän tilaa optiikalle ja laajemmat näkökentät niin työskentelyalueelle kuin ympäristöönkin. Lähikatseluvoimakkuuksien sijoittaminen alemmas mahdollistaa silmän rotaation hyödyntämisen niskan taivuttamisen asemesta. Kookkaat linssit myös suojaavat paremmin roiskeilta.
Jyrkempi linssikulma
Kallistetuissa linsseissä optiikka on silmään nähden suorassa kulmassa alaviistoon katseltaessa. Näin saadaan minimoitua optiset vääristymät tärkeimmissä katselukohteissa, eli työskentelyalueella ja sen läheisyydessä.
Ei standardeja
Hyödynnämme itse kehittämäämme menetelmää käyttäjän mitoittamisessa ja optiikan rakentamisessa saatujen mittatietojen perusteella. Kaikki työnäköratkaisun osat valmistetaan, asemoidaan ja suunnataan täsmälleen käyttäjän yksilöllisten ominaisuuksien mukaisesti.

Kehysmallit

> Optergo Titan B4
Kevyt mutta tukeva titaanikehys on erinomainen perusta Optergo ProSpec™ -silmälaseille. Kehys on yhteensopiva kaikkien Optergo® -malliston reseptilinssien ja lisävarusteiden kanssa.
> Optergo Sport B7
Sport B7 -kehyksen kookkaat ja kaarevat linssit suojaavat tehokkaasti roiskeilta. Kehykseen voidaan tehdä 1-teholinssit +/-3 dipoterin vahvuuksiin asti.
> Optergo Sport B8
Kevyen kehyksen joustavat sangat yhdessä säädettävän nenätyynyn kanssa takaavat silmälasien mukavan istuvuuden koko työpäivän ajaksi. Kattavan roiskesuojan antava kookas ja kaareva polykarbonaattilinssi on aina 0-tehoinen.

Linssityypit

Optergo ProSpec™ -työlaseihin on saatavana kattava valikoima erilaisia reseptilinssejä, mikä mahdollistaa toimivat kokonaisratkaisut näkemisen kannalta haastavimmissakin työympäristöissä.

1-teho -silmälasilinssit
1-teholinssissä on sama voimakkuus koko linssin alueella, joten näkökenttä on koko linssin laajuinen. 1-teholinssi toimii erinomaisesti silloin, kun lähinäkölisän tarvetta ei ole, tai se on vähäistä. Voimakkaammilla lähinäkölisillä 1-teholinssin rajoitteeksi muodostuu näkeminen pidemmille katseluetäisyyksille.
2-teho -silmälasilinssit
2-teholinssin alaosan voimakkuus tehdään työskentelyetäisyydelle ja ympäröivän osan voimakkuus vapaasti valittavalle katseluetäisyydelle, tyypillisesti instrumentteihin tai näyttöpäätteelle. 2-teholinssin etuna on laajat ja häiriöttömät näkökentät molemmille katseluetäisyyksille. Voimakkailla lähinäkölisillä tehdyillä 2-teholinsseillä ei kuitenkaan näe tarkasti kovin kauas.
Roomer Bifo -silmälasilinssit
Roomer Bifo -linssissä on poikkeuksellisen laaja lähinäköalue ja linssin yläosaan tehdään pienempi katselualue etäämmällä sijaitsevaan katselukohteeseen. Linssin molempien osien katseluetäisyydet ovat vapaasti valittavissa. Roomer Bifo -linssi on erinomainen valinta silloin kun lähikatselun lisäksi on tarve tilapäisesti nähdä myös kauempana olevaan kohteeseen.
Progressiiviset silmälasilinssit
Progressiivisen linssin alareunan lähinäkölisä vähenee portaattomasti kohti linssin yläreunaa, jolloin linssin ylemmistä osista näkee pidemmille etäisyyksille. Huonetilassa parhaiten toimivia progressiivisia linssejä ovat ns. syväterävät lähilinssit ja toimistomonitehot, joissa progressiiviselle linssille ominaista kapeaa näkökenttää saadaan levennettyä jättämällä yläosan kaukonäköalue pois. Samalla voimakkuuden muutos linssissä lievenee, mikä helpottaa katselemista eri kohteisiin.
Roomer Trifo -silmälasilinssit
Roomer Trifo -linssi on parhaimmillaan silloin kun lähinäkölisää tarvitaan paljon, mutta halutaan nähdä myös pidemmille etäisyyksille. Linssin alaosassa olevan lähinäkösegmentin voimakkuus tehdään työskentelyetäisyydelle ja ylempien osien katseluetäisyydet ovat vapaasti valittavissa. Roomer Trifo -linssin etuna progressiivisiin linsseihin verrattuna on leveät näkökentät.

Tutustu myös

Vi har semesterstängt från den 17 juli till och med den 28 juli. / We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

Sivustollamme käytetään evästeitä. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästeet.